• Gebruik KNKV-mobiel

Heb je vragen over het gebruik van de KNKV-app op je mobiel? Hier vind je waarschijnlijk het antwoord.
    Toch nog vragen? Neem contact op met Yvonne.

• Aanmelden op de KNKV-app

Iedereen kan zich aanmelden in de KNKV-app. Ook opa's, oma's of andere geïnteresseerden kunnen zich aanmelden.
    Het enige wat zij kunnen zien zijn de momenten waarop de wedstrijden gespeeld worden.

Belangrijk:
    Alleen wanneer je je aanmeldt in de app met het e-mailadres wat bij BIO bekend is, kun je informatie zien van onze vereniging en je eigen kind!
    Zie je deze informatie dus niet, neem dan contact op met Yvonne of het mail naar ledenadministratie@biokorfbal.nl.

Hoe meld je je aan in de KNKV-app?

• Download de app in de Playstore of Appstore.
      Je kunt zoeken op: KNKV Wedstrijdzaken
    • Meld je aan met je e-mailadres
    • Kies zelf een wachtwoord
    • Bevestig je account in je e-mail
  • Inschrijven vrijwilligerstaak

Bij BIO kun je je via de KNKV-app voor verschillende activiteiten inschrijven voor terugkerende vrijwilligerstaken.
    Denk hierbij aan kantinediensten, zaalwachten, garderobe-diensten of helpen bij een jeugdactiviteit.

Als je interesse hebt en op de hoogte gehouden wilt worden van (één van) deze taken, dan moet je eerst zorgen dat je in het 'vrijwilligersteam' zit.

Inschrijven vrijwilligersteam

• Ga in de KNKV-app aan de linkerkant (bij de hamburger) naar Vrijwilligerstaken.
    • Kies dan voor: Mijn taken (wanneer je zelf geen lid bent, staat dit op naam van je kind)
    • Vink aan in welke taken je interesse hebt (natuurlijk het liefste allemaal :-)

Nu zit je in het vrijwilligersteam.
    Je zit nog nergens aan vast
    , maar je kunt wel alle opties zien van die taak.

Inschrijven voor een vrijwilligerstaak

• Ga linksbovenin bij de hamburger naar Programma.
      Dan krijg je de wedstrijden binnen BIO te zien en de bijbehorende vrijwillgerstaken.
    • Heb je interesse dan kun je de taak aanklikken.
    • Wil je je inschrijven dan klik je op een plusje: Klik om in te schrijven.
      Als je deze bevestigd, ben je ingeschreven voor de taak.
      Wij gaan er dan vanuit dat je aanwezig zult zijn.

• Inschrijven activiteit

Inschrijvingen voor activiteiten gebeurt ook via de KNKV-app op je mobiel.

Inschrijven activiteit

• Ga aan de linkerkant (bij de hamburger) naar Programma
    • Scroll naar de datum van de activiteit
    • Klik de activiteit aan
    • Klik aan of je wel, niet of misschien aanwezig zult zijn. Je kunt dit later ook nog aanpassen.

Je bent nu ingeschreven voor de activiteit.
    Wanneer je zelf geen lid van BIO bent, sta je ingeschreven onder de naam van je kind.