In Memoriam: Tiny Henst

Geplaatst op: 14-03-2019

Verdrietig bericht

Ons bereikte het trieste nieuws dat op dinsdag 12 maart Tiny Henst is overleden.

Tiny was erelid van BIO, onze trouwste supporter allertijden maar bovenal een prachtig mens.

Zolang als wij ons kunnen herinneren was Tiny bij BIO te vinden.  Hij heeft ons vaak met goede raad en daad bijgestaan, en keek elke wedstrijd van het eerste: uit en thuis, weer of geen weer. Hij heeft veel speelsters en train(st)ers bij het eerste zien komen en gaan, en veel van ons hadden met hem een hechte band. We zijn enorm dankbaar dat we Tiny zo lang in ons midden hebben mogen hebben.

Tiny was helaas al een tijdje ziek. We zijn dankbaar dat hij in alle rust heeft mogen inslapen, zoals hij dat zelf wilde. Maar wat zullen wij hem gaan missen!

Wij wensen zijn familie en vrienden veel sterkte toe bij het verwerken van dit grote verlies.

Bestuur en leden van BIO