Geplaatst op: 19-01-2021

Geplaatst op: 15-09-2020

Geplaatst op: 23-05-2020

Valentijnskoeken 2021
In verband met de Covid-situatie verkoopt BIO onze valentijnskoeken dit jaar niet langs de deuren, maar online.
Als je dus toch van heerlijke koeken wilt genieten én onze korfbalclub wilt helpen, kun je voor 1 februari 2021 een bestelling plaatsen via onderstaande link: https://valentijn-bio.myonline.store/

De bestelde koeken kunnen op zaterdag 13 februari tussen 10.00 en 13.00 uur opgehaald worden bij D’Ouw school in Oerle.
Indien ophalen niet mogelijk is kunnen de koeken eventueel ook thuisgebracht worden in Oerle.
Stuur dan naast je bestelling nog een mailtje naar valentijnbio@outlook.com

De koeken zijn ongeveer 9 cm per stuk.
2 koeken voor 3 euro  en   4 koeken voor 5 euro.

Alvast bedankt!

Dameskorfbalvereniging BIO

Sponsor BIO met je online aankopen via SPONSORKLIKS

Vanaf nu is het voor iedereen die BIO een warm hart toedraagt mogelijk om BIO GRATIS te sponsoren.

Klik op de banner hiernaast en er verschijnt een overzicht van tientallen webwinkels, waaronder Bol.com, Booking.com en Hema. Elke aankoop bij een van deze bedrijven levert BIO een commissie op terwijl u zelf dezelfde prijs betaalt, het kost U dus niets extra. Kijk eens of jouw favoriete webwinkel er ook bij staat.

Zo is sponsoren wel heel gemakkelijk!

Webmasters

Heb je ergens een fout ontdekt, mis je nog informatie of heb je tips om de website nog beter te maken, mail dan naar .

Baevo