Aanmeldingsformulier Nieuwe Leden

Met behulp van dit formulier kunt u zich aanmelden als nieuw lid van Korfbalvereniging BIO te Oerle.

Zodra u het aanmeldingsformulier heeft verzonden kunt u ook het AVG-formulier invullen.

Algemene info.

1. Een korfbalseizoen omvat, voor alle leeftijdscategorieën, een veldcompetitie in 2 delen met daartussenin een zaalcompetitie.
  2. Een korfbaljaar loopt van +/- 1 sept. tot +/- 1 juni. De trainingen beginnen rond
    15 augustus, vanaf 1 november t/m februari trainen en spelen we in sporthal Den Ekkerman of de Kempen Campus.
  3. De competitiewedstrijden van beide competities worden bij de jeugd t/m de A gespeeld op de zaterdag. De senioren spelen op zondag.
    De midweeksenioren en de recreanten spelen op woensdagavond.
  4. Alle trainingen worden in de avonduren gegeven: de dagen en tijden variëren per team en per leeftijdscategorie.
  5. Na ontvangst van dit inschrijfformulier ontvangt het nieuwe lid een bevestiging van het lidmaatschap van BIO. Tegelijkertijd wordt het nieuwe lid aangemeld bij het KNKV, het Koninklijk Nederlands Korfbalverbond.
  6. Voor alle duidelijkheid: meetrainen gedurende een bepaalde periode geeft vervolgens niet automatisch "recht" op meespelen in wedstrijden; factoren als het korfbal-technische niveau van het nieuwe lid of de bezettingsgraad van het betreffende team op dat moment e.d. bepalen mede het ogenblik waarop een speler deel gaat nemen aan wedstrijden.
  7. De contributie varieert per leeftijdscategorie en is gekoppeld aan het team waarin wordt uitgekomen.
  8. Omdat je een teamsport doet, word je altijd lid voor een heel jaar. Afmelden voor het volgende korfbaljaar moet voor 1 mei, omdat we daarna al de teams voor volgend jaar op moeten geven. Bij afmeldingen tijdens het seizoen, ben je toch voor een heel jaar contributie verschuldigd.

op dit e-mail adres ontvangt u een kopie

Aanmelding voor: (**)
Voor de Zondag Competitie, Midweek of Recreanten geldt een leeftijd > 19 jaar.

(**) Peildatum is de leeftijd die op 1 oktober van dit jaar bereikt is/was!

Ouders let op: de bovenste leeftijdsgrenzen zijn door de bond dwingend voorgeschreven waarbij een uitloop van maximaal 1 jaar is toegestaan. Wie dus b.v. 14 wordt op 1 november mag toch nog een vol seizoen bij de C spelen.
Plaatsing van uw dochter in een team van een hogere leeftijdscategorie is toegestaan, in een team van een lagere categorie niet !!!

Rekeningnummer

Door het versturen van dit formulier geeft u toestemming aan Korfbalvereniging BIO doorlopende incasso-opdrachten te versturen naar uw bank om een bedrag van uw rekening af te schrijven wegens betaling contributie en uw bank om doorlopend een bedrag van uw rekening af te schrijven overeenkomstig de opdracht van Korfbalvereniging BIO.

Als u het niet eens bent met deze afschrijving kunt u deze laten terugboeken. Vraag uw bank naar de voorwaarden.

Vul de code in

Mocht u nog vragen hebben dan kunt u deze mailen aan:
 .

Afbeelding kan het volgende bevatten: tekst