Wedstrijd BIO - Vessem
Geplaatst op: 10-03-2015
Wedstrijd BIO - Nijnsel
Geplaatst op: 08-03-2015
Help mee met de zwerfvuilactie op 27 maart!
Geplaatst op: 08-03-2015

Sponsor BIO met je online aankopen

Vanaf nu is het voor iedereen die BIO een warm hart toedraagt mogelijk om BIO GRATIS te sponsoren.

Door op de banner van SponsorKliks te klikken verschijnt een overzicht van tientallen webwinkels, waaronder Bol.com, Wehkamp en Zalando. Elke aankoop bij een van deze bedrijven levert BIO een commissie op terwijl u zelf dezelfde prijs betaalt, het kost U dus niets extra.

Zo is sponsoren wel heel gemakkelijk!

ALV maandag 20 april

Beste BIO-leden en ouders van BIO jeugdleden,

Bij deze nodigen we jullie van harte uit voor de Algemene Ledenvergadering 2015 van Dameskorfbal Vereniging BIO.
Deze wordt gehouden op maandag 20 april 2015 in de kantine van RKVVO, aanvang 20.00 uur.
We hopen wederom op een hoge opkomst, want het gaat over de toekomst van ons eigen BIO!!

Met sportieve groet,

E-mailadressenlijst

De meest actuele lijst met e-mailadressen en telefoonnummers kun je hier vinden (versie okt 2014).

Webmasters

Heb je ergens een fout ontdekt, mis je nog informatie of heb je tips om de website nog beter te maken, mail dan naar .