Nieuwsflits >>

Geplaatst op: 07-09-2014
Wedstrijd Vessem - BIO
Geplaatst op: 31-08-2014
Miko ’76 2 – BIO 2. BIO 2 krijgt te weinig !
Geplaatst op: 31-08-2014

Sponsor BIO met je online aankopen

Vanaf nu is het voor iedereen die BIO een warm hart toedraagt mogelijk om BIO GRATIS te sponsoren.

Door op de banner van SponsorKliks te klikken verschijnt een overzicht van tientallen webwinkels, waaronder Bol.com, Wehkamp en Zalando. Elke aankoop bij een van deze bedrijven levert BIO een commissie op terwijl u zelf dezelfde prijs betaalt, het kost U dus niets extra.

Zo is sponsoren wel heel gemakkelijk!

Vacatures

Een vereniging als BIO kan niet zonder de vele vrijwiligers die het korfballen en alles daaromheen mogelijk maken. Daarom zijn wij altijd op zoek naar enthousiaste mensen die iets willen betekenen voor onze club. Op dit moment zijn we specifiek op zoek naar:

Per direct:

• Coach F voor 1x in de week op zaterdag
  • Lid voor de sponsorcommissie

Ben of ken jij degene die hier geschikt voor is of wil je graag meer informatie, mail dan naar .

E-mailadressenlijst

De meest actuele lijst met e-mailadressen en telefoonnummers kun je hier vinden (versie 28-2-2013).

Webmasters

Heb je ergens een fout ontdekt, mis je nog informatie of heb je tips om de website nog beter te maken, mail dan naar  of .